Grundejerforeningens nye Facebookside

Bestyrelsen har oprettet facebookgruppen “Grundejerforeningen Limkærgård (Udsholt strand)”. Det er vigtigt at understrege, at dette ikke er bestyrelsens officielle facebookside, og at facebooksiden således ej heller vil benyttes som bestyrelsens primære kommunikationsform til medlemmerne. Dette vil fortsat ske gennem elektronisk post. Facebooksiden er tænkt som foreningens sociale medie hvor der kan deles informationer mellem medlemmerne, så som ”køb, salg og bytte”, annoncering af sociale arrangementer, tips og tricks og så videre. I finder Facebook gruppen her: https://www.facebook.com/groups/199772381472617/about/ eller ved at søge på Grundejerforeningen Limkærgård på facebook.

Gruppen er privat og vil kun optage medlemmer, som har tilhørsforhold til matrikler i grundejerforeningen Limkærgård.

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s